vineri, 13 ianuarie 2017

ANUNT BOMBA facut de TRAIAN BASESCU in urma cu PUTIN TIMP! LIVIU DRAGNEA, DISTRUS de dezvăluirile lui Băsescu


Fostul presedinte Traian Basescu sustine, luni, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea „cu priceperea-i pretutindenara” a descoperit ca „nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase” si atunci „vine cu scuza” celor zece miliarde de lei lipsa din bugetul statului. „Reteta propagandistica este perfecta pentru a motiva introducerea unor noi taxe si impozite”, sustine Traian Basescu pe pagina de socializare.

„Cu priceperea-i "pretutindenara", Dragnea a depistat nici mai mult nici mai putin decit lipsa a 10 – 14 miliarde lei din bugetul de stat in luna decembrie 2016.

Si pentru ca priceperea-i "pretutindenara" acopera si justitia, Dragnea a gasit si vinovatii : premierul Ciolos, ministrul de finante Anca Dragu, presedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, seful ANAF, ministrul Fondurilor Europene si nu in cele din urma Presedintele Iohannis.

In realitate, odata instalati la guvernare pesedistii constata ca nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Si atunci, ce scuza mai convingatoare decat “greaua mostenire” ?

Iar daca „greaua mostenire” o impanam cu o Comisie Parlamentara de Ancheta, reteta propagandistica este perfecta pentru a motiva introducerea unor noi taxe si impozite.

Sa ne pregatim sa spunem adio cotei unice de impozitare. Tavalucul a pornit cu salariile mari, urmeaza firmele, proprietatile si de ce nu, aerul. Asta a "uitat" Dragnea sa spuna in campanie.”, scrie Traian Basescu, pe pagina de socializare.

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: