sâmbătă, 21 ianuarie 2017

ANUNT BOMBA. LOVITURA DURA pentru judecatoarea din inregistarea lui Basescu


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va lua in dezbatere, saptamana viitoare, un posibil conflict de interese in care ar fi implicata judecatoarea Camelia Bogdan, dupa un an de la dezvaluirea cazului, potrivit Antena 3.

Sedinta care va avea loc miercuri la CSM vine la un an dupa ce Grupul de Investigatii Politice (GIP) a publicat documente care arata ca, in timp de judeca dosarul ICA, judecatoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, parte in dosar.

Mai mult, potrivit GIP, judecatoarea a petrecut si un sejur de doua saptamani la Poiana Brasov, tot pe banii ministerului.

Dupa ce s-a intors din sejur, judecatoarea Camelia Bogdan a decis, intr-un timp record, in favoarea Ministerului Agriculturii.

”Excat acum un an, prezentam acest caz de incompatibilitate evidenta, clara pentru orice om”, a spus presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), Mugur Ciuvica, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

”Sentinta in dosarul ICA nu a fost doar una defavorabila lui Dan Voiculescu si celorlalti inculpati, ci si una favorabila partii vatamate, Ministerul Agriculturii. Dupa ce beneficiase de sejurul si de banii Ministerului Agriculturii, judecatoarea Bogdan a hotarat ca Ministerul Agriculturii a avut dreptate si i-a condamnat pe inculpati la plata prejudiciului solicitat de Ministerul Agriculturii, respectiv 60.482.615 euro. Este celebrul „prejudiciu” pentru recuperarea caruia judecatoarea Bogdan, impreuna cu DNA si ANAF, au dat afara Antena 3 din sediul in care isi desfasura activitatea”, se arata in postarea GIP, de pe pagina de Facebook.
loading...

0 comentarii: