luni, 30 ianuarie 2017

Anunț ȘOC al autorităților: Președintele Klaus Iohannis NU A DECLARAT niciun ban obținut din meditații


Ies la iveală noi amănunte incredibile din trecutul preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful Statului a fost controlat de inspectorii de la ANAF pentru că nu ar fi plătit impozite pentru meditaţiile făcute în trecut. Posesor a șase case, Klaus Iohannis trebuie să justifice cum anume a reușit să le cumpere din veniturile sale de profesor și primar al Sibiului.

Fostul ministru Varujan Vosganian vrea ca șeful statului să demonstreze că și-a îndeplinit datoria de cetățean model plătind, începând cu anul 1990, impozitele cuvenite, inclusiv pentru banii obținuti dând meditații. Astfel, o echipă de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.

Conform cotidianul.ro, controlul efectuat la Direcţia Fiscală a Muncipiului Sibiu în fişele fiscale ale lui Klaus Werner Iohannis şi ale doamnei Carmen Iohannis nu indică pentru perioada 1990-2017 nici o taxă achitată de aceştia pentru un asemenea venit. "Absenţa taxelor din fişa fiscală a familiei Iohannis pentru sumele încasate din meditaţiile acordate de-a lungul anilor a stîrnit o adevărată panică între funcţionari. Aceştia nu ştiu cum să comunice presei şi politicienilor că impozitele pentru sumele încasate din meditaţii pur şi simplu nu există", susține jurnalistul Cornel Nistorescu.

sursa: stiripesurse.ro
loading...

0 comentarii: