joi, 26 ianuarie 2017

ANUNȚUL făcut de Gabriela Firea după INCENDIUL din Bamboo


Gabriela Firea a readus in atentia tuturor doua probleme vechi, dupa dezastrele de la Colectiv si Bamboo: avizul de constructie si autorizatia de functionare. Lacunele din legislatie le permit localurilor sa functioneze fara autorizatie ani la rand. Primarul general cere acum o lista a localurilor din Capitala.

"Cele sase primarii de sector avizeaza functionarea cluburilor sau a altor activitati de alimentatie publica, restaurante, barururi, cafenele si cluburi. I-am rugat si eu pe primarii de sectoare sa imi faca o informare in ceea ce priveste numarul cluburilor si restaurantelor de pe raza sectorului respectiv, sa vedem cate au autorizatie de functionare si care nu si cate functioneaza pe ordonanta lui Ciolos si anume pe propria raspundere", a spus marti Gabriela Firea, potrivit Mediafax.ro.

Edilul Capitalei condamna ragazul pe care fostul premier l-a oferit proprietarilor de localuri ca sa-si poata rezolva documentatia necesara obtinerii autorizatiei.

"Aceasta ordonanata a ajutat, intr-un fel, mediul de afaceri pentru a isi desfasura activitatea pina la obtinerea tuturor avizelor, dar au pus, pe de alta parte, in pericol pe tinerii care au mers la aceste cluburi si ei nu au nevoie sa stie daca un club la care merg are sau nu acreditare, daca are toate avizele necesare, toate autorizatiile necesare. Nu este normal asa ceva si cred ca trebuie sa privim cu foarte mare responsabiliate toate aceste proceduri atata vreme cat viata oamenilor poate fi pusa in pericol".
loading...

0 comentarii: