vineri, 6 ianuarie 2017

BOMBA ANULUI în SHOWBIZ: Simona Gherghe pleacă de la Antena 1. Cine îi ia locul la Acces Direct


Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România și totodată una dintre vedetele veterane ale trustului Intact. Anul acesta ea va împlini 15 ani de când lucrează la Antena 1, însă se pare că în luna aprilie va părăsi trustul și „Acces Direct”, emisiunea care i-a adus cel mai mare succes. Potrivit unor surse Libertatea, oficialii postului îi caută înlocuitor.

Potrivit www.ziarulring.ro, Simona Gherghe urmează să părăsească emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Conform unor surse din cadrul trustului Intact, blonda va fi înlocuită, din această toamnă, de Adrian Artene, cel care, până de curând, a prezentat o emisiune la postul Acasă TV.

Adrian Artene nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonurile privind noua mutare. El a refuzat să comenteze informaţia în vreun fel.

În ceea ce o priveşte pe Simona Gherghe, aceasta fie va reveni la pupitrul ştirilor, fie va prezenta un nou format de emisiune.

Printre motivele pentru care stau la baza ruperii contractului cu „Acces Direct” stau scandalurile în care a fost implicată blonda din cauza subiectelor prezentate în emisiune.

Deocamdată, prezentatoarea de la „Acces Direct” se pregăteşte de vacanţă, ea urmând să plece la relaxare în Grecia.
loading...

0 comentarii: