miercuri, 4 ianuarie 2017

BREAKING NEWS: Dosar penal deschis! E incredibil ce s-a intamplat. Traian BASESCU e la mijloc


Parchetul General informeaza ca miercuri la Sectia de urmarire penala si criminalistica a fost inregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informatiilor facute publice prin materialul difuzat pe postul Romania TV in care este redat un dialog intre fostul presedinte Traian Basescu si o alta persoana privind cauze judiciare.

Disparut de cateva zile, Sebastian Ghita dezvaluie intr-o serie de inregistrari video detalii incendiare legate de relatia acestuia cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Fostul deputat sustine, intr-o inregistrare recenta, ca in ultimii zece ani "multor persoane" li s-au facut nedreptati in justitie, in sensul ca dosarele au fost "masluite", despre astfel de lucruri avand cunostinta si fostul sef al statului Traian Basescu.

Traian Basescu, inregistrat cand vorbeste despre cum a fost masluit dosarul Voiculescu

Antena 3 a difuzat, marti seara, o inregistrare audio in care Traian Basescu vorbeste cu o persoana inca neidentificata despre cum a fost masluit dosarul lui Dan Voiculescu.

Potrivit spuselor fostului presedinte, Coldea, Kovesi si judecatoarea Camelia Bogdan ar fi aranjat condamnarea profesorului Dan Voiculescu.

”Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi, dupa condamnarea care, cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Si cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Camelia Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar 10”, a spus Traian Basescu.
loading...

0 comentarii: