luni, 30 ianuarie 2017

Calin Popescu Tariceanu arunca BOMBA! Adevarul iese la IVEALA! Exista un document care...


Document in exclusivitate prezentat la emisiunea Dosar de Politician. Silviu Manastire a aratat un protocol de colaborare intre DNA si SRI. Prin acest protocol, arata B1 TV, DNA reusea sa adune informatii secrete de la Serviciul Roman de Informatii.

Documentele prezentate in exclusivitate la emisiunea Dosar de Politician arata cum SRI avea acces la sedintele Consiliului Superior al Magistraturii. Potrivit acestor documente, la adapostul unui asa-numit "Acord de cooperare in domeniul securitatii cibernetice", SRI avea pe mana toate informatiile consiliului.

Prezent in platoul B1 TV, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a adus acuze si mai grave cu privire la acest scandal.

”Exista un document de confidentialitate pe care CSM l-a cerut, prin care urma sa se angajeze ca informatiile primite de la SRI in unele dosare sa nu fie puse la dispozitia avocatilor apararii”, a sustinut Tariceanu.

Dezvaluirile vin in contextul in care DNA a dezmintit zilele trecute ca ar fi existat un protocol intre procurorii anticoruptie si Serviciul Roman de Informatii.

loading...

0 comentarii: