joi, 26 ianuarie 2017

Calin Popescu Tariceanu ZGUDUIE SCENA POLITICA "Este pentru prima data cand SRI..."


Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat la Romania TV ca astazi a fost pentru prima data cand Comisia de Control al SRI a inceput sa faca lumina in cazul Ghita - Coldea.

"E prima data cand Comisia de Control a SRI incepe sa faca putina lumina ...SRI trebuie sa se ocupe de ceea ce e misiunea lor definita prin lege si nu sa intervina in alte lucruri...vedem legaturile nesanatoase intre conducerea SRI si Procuratura, e o problema de sistem. Cei care conduc serviciile trebuie sa sconstientizeze grava situatia in care s-a ajuns si sa revina la misiunea lor fundamentala", a declarat Calin Popsecu Tariceanu la Romania TV.

Calin Popescu Tariceanu a mai spus ca ne confruntam cu existenta unor forte oculte in mai toate institutiile statului, iar presedintele Klaus Iohannis pare sa fie prizonierul acestui sistem pe care il foloseste cu multa placere:

"Trebuie sa scoatem influenta acestor forte oculte din Parlament, din justitie, din mass-media. Nu putem sa toleram o asemenea societate bolnava. Avem un putregai imens, acoperit de unii cu multa grija. Presdintele pare sa fie prizonierul acestui sistem care nu a fost inventat de el dar l-a preluat si il foloseste cu multa placere", a spus presedintele Senatului.
loading...

0 comentarii: