marți, 31 ianuarie 2017

Cristian Tudor Popescu ZGUDUIE SCENA POLITICA: "Singura solutie acum..."


Doua elemente au influentat manevra prin care PSD urmarea decredibilizarea justitiei: prezenta presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de Guvern si zecile de mii de oameni iesiti in strada, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Doua elemente au compromis manevra PSD: interventia presedintelui si, decisiv, aceste zeci de mii de oameni in strada. Asa ceva PSD nu a calculat. Datorita acestor doua mijloace de presiune, manevra a esust in acest moment. Avea sens doar trecuta atunci, pe loc. Acum, dupa ce scandalul este imens, nu mai poate sa genereze efectul principal urmarit, adica sa loveasca in credibilitatea justitiei.

Dragnea si-a dat seama de asta, s-a retras, s-a retras si Grindeanu, si l-au lasat pe iepuroiul orbit de faruri pe autostrada, care trebuie sa scoata ditamai bolovanul incins din foc. Singura solutie acum, onorabila, cautata de PSD, ar putea fi trimiterea lor in Parlament ca legi organice, ceea ce invalideaza scopul initial – sa se perceapa ca PSD si Dragnea, prin guvernul sau, prin OUG si asumarea raspunderii, a facut dreptate”, a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.
loading...

0 comentarii: