miercuri, 25 ianuarie 2017

CUTREMUR în JUSTIȚIE! Traian Basescu, mesaj DUR: Voi chiar nu raspundeti de nimic?


Traian Basescu a postat pe Facebook un mesaj virulent la adresa autoritatilor romane care i-au refuzat lui eliberarea conditionata a lui Dan Adamescu, care ar fi avut acest drept din cauza starii sale de sanatate.

”Voi chiar nu raspundeti de nimic?

Moartea lui Adamescu, om condamnat la patru ani de inchisoare, deci nu condamnat la moarte.

Datorita starii de sanatate avocatii domnului Adamescu au cerut in mod repetat instantelor, eliberarea conditionata a milionarului. Avea acest drept din cauza starii de sanatate. Procurorii DNA au avut in mana toate actele medicale ale omului, acte care demonstrau o situatie critica a sanatatii. Cu toate acestea, au cerut cu inversunare mentinerea starii de incarcerare. Mai mult, starea de sanatate i-a fost agravata de boli contactate in penitenciar. Judecatorii, si ei, cu actele medicale in mana, dar obedienti si inspaimantati de presiunea procurorului DNA, au mentinut starea de incarcerare a unui om slabit de boala pana la epuizare.

Acest om a fost ucis de dispretul pentru viata al procurorilor si judecatorilor fara ca cineva sa-l fi condamnat la moarte, dar l-au ucis ei, procurorii si judecatorii statului de drept.

Oare stim cate zeci/sute de oameni simpli, necunoscuti dar bolnavi, mor anual in penitenciare din cauza dispretului pentru viata detinutilor al procurorilor sI judecatorilor? Ei sunt oameni simpli, nu sunt milionari ca Adamescu si mor nestiuti de nimeni.

Astept sa fiu acuzat de CSM pentru afectarea independentei justitiei.

Sau poate Inspectia CSM va ancheta deciziile judecatorilor in astfel de cazuri? Nu cred.

PS- Pentru ca "Romania Libera" nu m-a atacat consecvent in cele doua mandate, ba de multe ori m-a sustinut, mafia din presa spune “Adamescu, miliardarul lui Basescu“. O mare minciuna. Poate am fost in acelasi timp in acelasi salon la diverse receptii. Cu domnul Adamescu am discutat insa o singura data la Cotroceni, cand am discutat si cu alte societati de asigurare. Voiam sa aflu care este potentialul societatilor romanesti de a face asigurari private de sanatate. Recunosc, nu m-a convins ca asigurarile private de sanatate pot fi facute numai de asiguratori romani, atata timp cat aveau uriase intarzieri la plata asigurarilor auto CASCO si RCA”, a scris Traian Basescu.
loading...

0 comentarii: