joi, 12 ianuarie 2017

Declaratie de ULTIMA ORA de la Victor Ciutacu: Asta e BOMBA ANULUI


Mogulul fugar Sebastian Ghita a prezentat dovezi ale faptului ca el si sotia sa isi petreceau vacantele alaturi de Florian Coldea si sotia acestuia. Victor Ciutacu prezinta care sunt preturile biletelor de avion pentru destinatiile indicate de Sebastian Ghita si ii transmite lui Florian Coldea ca este pasibil sa fie acuzat de luare de mita si saltat de pe strada, pe modelul Alina Bica, fosta sefa DIICOT.

”Domnu’ Coldea, daca nu prezentati macar o chitanta/factura si/sau un extras de cont care sa probeze ca ati platit vacantele petrecute cu prestatorul Ghita de la Asesoft in Seychelles/Toscana/Paris, care vindea soft (uneori, chiar prin incredintare directa) catre SRI, al carui prim-adjunct sunteti, inseamna ca ati luat spaga de la el. Si atunci trebuie sa va ia de pe strada, pentru coruptie, doamna Kovesi, ca pe doamna Bica, desi ultima are acasa dovada ca si-a platit camera de la Paris; atunci, cand cu doamna Udrea si domnisoara Topoliceanu, stiti dumnevoasta cand…

Daca, insa, veti prezenta o astfel de dovada, atunci va trebui sa explicati cum va puteti permite, bugetar fiind, un stil de viata atat de luxos si, mai ales, de ce v-ati plasat singur intr-un evident conflict de interese, combinandu-va la sprit si voie buna cu omul care a incasat multe milioane de euro de la institutia pe care, operativ, o conduceti si care, teoretic, va si controla in Parlament daca respectati legea. Nu in ultimul rand, nu va mai inhaitati cu pomanagiu’ de Dancu, va strica la feng shui. Si dati-l afara pe Marincea, e lamentabil. a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.


sursa: bzi.ro

loading...

0 comentarii: