duminică, 15 ianuarie 2017

Detalii CUTREMURATOARE despre Florian Coldea: Intorsatura consta in faptul ca...


Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu dezvaluie in cartea sa “Pradarea Romaniei” ca a aflat de la un spion, apropiat de rapitorii irakieni, ca acestia ar fi primit “doar” noua milioane de euro, nu 12 sau 13 milioane de euro, in schimbul eliberarii celor trei jurnalsti romani Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian.

Practic, explica Nastasiu, aproximativ patru milioane de euro s-au “evaporat”. Ulterior, dupa implicarea sa in eliberarea jurnalistilor, generalul Florian Coldea a fost promovat si a ajuns prim adjunct al directorului SRI.

“Stiam ca jurnalistii fusesera eliberati pentru o suma semnificativa, insa nu avusesem niciodata motive sa ma concentrez pe acest detaliu. De la o excelenta sursa de informatii irakiana am aflat ca suma se situa intre 12 milioane si 13 milioane de euro, iar aceasta a fost confirmata de mai multe persoane din esaloane diferite ale complexului militar si de securitate din Bagdad. Ȋntorsatura consta in faptul ca, potrivit irakienilor, rapitorii au primit 9 milioane de euro, nu 12 milioane sau 13 milioane de euro. (Aproximativ 4 milioane de euro au fost delapidati.)”, afirma Nastasiu.
loading...

0 comentarii: