miercuri, 18 ianuarie 2017

DEZVALUIRI DE ULTIM MOMENT! Catalin Tolontan arunca BOMBA: Preafericitul Daniel a fost ...


Noi dezvaluiri ale jurnalistului GSP Catalin Tolontan. Potrivit acestuia, DNA strange probe despre cum ajungeau banii furati din spitalul ”Malaxa” la Fundatia ”Omenia”, unde seful BOR este presedinte de onoare.

Fundatia “Omenia”, organizatie condusa de Minodora Ilie, functioneaza de circa de 25 de ani. La sediul din Hotelul Phoenicia pot fi vazuti sistematic oameni cu nume cunsocute, de la fostul sef SIE Ioan Talpes pana la discretul patron milionar Mihai Mesner, cel cu 470 de excursii-spaga pentru Secureanu.

De asemenea, la binecuvantare mai vin si primarul sectorului 1 Dan Tudorache, dar si omul de afaceri Mohamad Murad, scrie tolontan pe contul sau Facebook.

”90% dintre membri sint masoni, dar asta nu l-a impiedicat pe insusi Patriarhul Daniel sa se lase numit presedinte de onoare!”, descrie cineva tabloul ametitor, potrivit lui Tolontan.

In spatele acestei Fundatii se intampla lucruri nefaste, pe care statul roman se face ca nu le vede.

Cand a fost arestat, Sorin Oprescu a invocat-o pe Minodora Ilie ca pe cea de la care urma sa imprumute bani, dar nicmeni nu a deranjat-o cu vreo intrebare pana acum, cand DNA a inceput sa stranga probe.

Potrivit surselor ziarului, la Fundatie au ajuns o parte a banilor furati din ”Malaxa”.
loading...

0 comentarii: