luni, 16 ianuarie 2017

E STIREA DIMINETII! GATA! Traian Băsescu da cărțile pe fata


Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, despre Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, precizand ca acestia formeaza un ”tandem nepotrivit”.

”Sunt doi oameni pe care, recunosc, eu i-am promovat pentru ca am vrut sa aduc oameni noi, sa am certitudinea ca nu sunt alterati de vechiul sistem. Codruta Kovesi si Coldea sunt doi oameni care nu au inteles ca astfel de functii au o limita. Dupa mine, Codruta nu mai trebuia sa-si ia al doilea mandat la DNA dupa ce a fost de doua ori procuror general, o data procuror sef DNA. Iti ajunge femeie, du-te cu Dumnezeu! Dar s-au indragostit de putere atat de mult...

Iar Coldea, lui nu i-a dat Dumnezeu o ocazie ca la mine, cand a fugit Omar Hayssam si am putut sa-i schimb pe toti, si se alege cu o compromitere. Deci boala asta a puterii ii costa. In plus, au facut si multe prostii in 2015 si 2016. Au fortat nota, au vrut spectacol, dosare subtiri si spaima in procurori si in judecatori sa fie condamnati oameni impotriva carora nu s-au gasit probe concludente. Sunt responsabili de ce li se intampla, cu abuzurile pe care le-au facut in 2015 si 2016. Imi spun o parere”, a declarat Basescu, la B1 Tv.

Acesta a precizat si ca nu stia despre relatia pe care Kovesi o avea cu PSD.

”Nu le stiu pe toate. Spre exemplu, habar n-am avut ca era o relatie stransa cu PSD a Codrutei Kovesi, din 2015, prin Ghita, Ponta, etc.

Dupa parerea mea, daca e adevatrat ce spune Ghita, m-au mintit. Ei aveau o relatie subterana si cu Ponta, si cu Ghita si mie imi treceau drept exponentii epocii mele”, a declarat fostul presedinte.

”Statul s-a debalansat datorita brutalitatii celor doi, Coldea si Kovesi, datorita si abuzurilor celor doi, de la Rarica, la reactia de dupa declaratia Elenei Udrea. Ei au facut un tandem nepotrivit”, a mai spus Basescu.
loading...

0 comentarii: