miercuri, 18 ianuarie 2017

ELENA UDREA intervine in SCANDALUL MOMENTULUI. Declaratie ULUITOARE


Fostul deputat Elena Udrea a declarat, astazi, la sediul ICCJ, ca trecerea in rezerva a lui Florian Coldea demonstreaza ca s-a creat un prejudiciu la nivelul SRI, precizand ca ea nu si-a putut proba afirmatiile legate de Coldea, Ghita fiind insa "prevazator".

"Sigur este o problema la nivelul institutiei SRI fata de domnul Coldea si aceasta trecere in rezerva categoric arata ca s-a creat un prejudiciu institutiei si pana vor gasi daca e sau nu e vinovat, au preferat sa il scoata. Acum cred ca afirmatiile pe care le face (n.r. Sebastian Ghita) sunt adevarate si le si probeaza. El le poate proba, eu nu am putut sa probez ce am spus, pentru ca eu nu am avut nici inregistrari, nici facturi, dar Ghita a fost prevazator, si-a facut probe de-a lungul timpului si dovedeste ceea ce acuza", a declarat Elena Udrea.

Fostul deputat sustine ca spera ca se vor lua in considerare si declaratiile ei potrivit carora fostul ei sot, Dorin Cocos, i-ar fi spus ca, la solicitarea lui Florian Coldea, i-a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, pentru a-si finanta televiziunea.

Elena Udrea s-a prezentat, miercuri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru un nou termen in dosarul Gala Bute. La sedinta de judecata au fost audiati patru martori, unul dintre acestia fiind fostul ei sot, Dorin Cocos.
loading...

0 comentarii: