sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Este stirea zilei! BOMBA A EXPLODAT! TRAIAN BASESCU nu se astepta la o asemenea lovitura


Traian Basescu este numit 'tatucul' sistemului de presedintele Partidului Ecologist Roman, Danut Pop. Acesta afirma, intr-un comunicat de presa, ca Basescu ar trebui sa dispara din viata publica, odata cu Kovesi si Coldea.

"Nu stiu daca locul lui este in spatele gratiilor, dar este clar ca in prim-planul scenei politice nu mai are ce sa caute", spune Pop.

"Dincolo de modul conflictual si daunator in care a condus Romania, Traian Basescu se face vinovat de dezvoltarea sistemului monstruos pe care il blameaza in prezent. Cu tupeul care-l caracterizeaza, Traian Basescu se declara cel mai de temut adversar al binomului SRI-DNA, dupa ce ani de zile l-a ingrijit ca un tatuc. Traian Basescu a crezut ca mizeria pe care a acoperit-o atata amar de timp nu va iesi la iveala", afirma presedintele PER.

Potrivit lui Danut Pop, realitatea il contrazice pe fostul presedinte, iar 'statul mafiot' de care vorbeste acum este in mare parte opera lui. "Ce presedinte este acela care tainuieste abuzurile din justitie? Cum mai poate el sa ocupe o functie publica dupa ce si-a incheiat mandatul? Pentru cat rau a facut Romanie, Traian Basescu ar trebui sa se retraga", mai spune Danut Pop.

Comunicatul integral

Traian Basescu, 'tatucul' sistemului.... Odata cu Kovesi si Coldea, Traian Basescu ar trebui sa dispara din viata publica. Nu stiu daca locul lui este in spatele gratiilor, dar este clar ca in prim-planul scenei politice nu mai are ce sa caute.

Dincolo de modul conflictual si daunator in care a condus Romania, Traian Basescu se face vinovat de dezvoltarea sistemului monstruos pe care il blameaza in prezent.

Cu tupeul care-l caracterizeaza, Traian Basescu se declara cel mai de temut adversar al binomului SRI-DNA, dupa ce ani de zile l-a ingrijit ca un tatuc. Traian Basescu a crezut ca mizeria pe care a acoperit-o atata amar de timp nu va iesi la iveala.

Realitatea il contrazice, iar 'statul mafiot' de care vorbe?te acum este in mare parte opera lui. Ce presedinte este acela care tainuieste abuzurile din justitie? Cum mai poate el sa ocupe o functie publica dupa ce si-a incheiat mandatul? Pentru cat rau a facut Romanie, Traian Basescu ar trebui sa se retraga.

Danut Pop

Presedinte Partidul Ecologist Roman

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: