luni, 16 ianuarie 2017

(FOTO) SCENA POLITICA SE CUTREMURA! Imaginile care o "INGROAPA" pe Kovesi!


Procesul in care procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, i-a dat in judecata pe jurnalistii de la Antena 3 si-a consumat un nou episod. In fata judecatorilor, Kovesi a spus ca nu a avut o relatie profesionala cu jurnalistul Razvan Savaliuc, de la Lumea Justitiei, iar acesta tine sa demonstreze contrariul. Savaliuc publica o serie de fotografii in care arata ca a fost unul dintre oamenii din presa foarte apropiati de Laura Codruta Kovesi.

In timp ce pledam in apararea mea, am inceput sa explic instantei ca o cunosc pe Laura Kovesi din 2006 de cand a venit Procuror General al Romaniei si ca in primii ei ani de mandat am avut o relatie profesionala foarte stransa. Nu exagerez cu nimic cand spun asta! Si nici nu vreau sa dezvolt... as avea mult mai multe de spus... Inchipuiti-va ca in timp ce explicam instantei ca inainte ca Laura Kovesi sa ma transforme intr-o tinta am avut cu ea ani de prietenie profesionala extraordinara, din spatele salii aceasta a rabufnit: “Nu e adevarat!”

Sunt o persoana calma de felul meu, dar pentru ca lumea sa se convinga cum poate sefa DNA sa nege un adevar (pentru a cata oara!) i-am promis in fata instantei Laurei Kovesi ca voi publica fotografii care sa demonstreze ca minciuna are picioare scurte!

Nu am avut o relatie profesionala stransa doamna Kovesi? Chiar asa? Repede mai uita doamna doctor cand nu ii convine!

Ia sa admiram mai jos niste imagini care vor lamuri lumea ca din 2006 si cativa ani dupa, mai precis in 2008, eram un jurnalist atat de indragit de Kovesi incat invitat intr-o zi in biroul ei de la PICCJ, aceasta m-a poftit din propria ei initiativa sa iau loc pe scaunul ei de Procuror General al Romaniei sa imi faca o poza cu aparatul pe care il aveam la mine. Aveam amandoi pasiunea fotografiei, ea fotografia pescarusi... si si-i punea in rama”, scrie Razvan Savaliuc, in Luju.

Pe scaunul de Procuror General al Romaniei, in 2008, cand scriam frumos despre Kovesi si meritam cinstea sa-mi ofere scaunul domniei salei...


loading...

0 comentarii: