duminică, 22 ianuarie 2017

In mijlocul unui INCENDIU, o femeie a surprins imagini CIUDATE cu telefonul. CE SE VEDE IN IMAGINI..


Jeanette Caldwell Empey, o tanara din statul american Idaho, sustine ca a surprins o fantoma in timpul unui incendiu. In timp ce toata lumea era disperata de flacarile care se extindeau, femeia a observat un lucru bizar printre norii de fum si jalea care a cuprins locul.

S-a apropiat cat i-a fost permis de naluca pe care a zarit-o si nu i-a venit sa creada ce vede. A scos repede din buzunar telefonul mobil si a fotografiat ceea ce pare a fi o fantoma. „Gardianul pompierilor…”, a denumit Jeanette fantoma care isi facea de cap prin zona.

Incendiul care a cuprins localitatea Henry Creek din Idaho a devenit popular nu pentru distrugerea vegetatiei si a caselor din jur, ci pentru aratarea surprinsa de Caldwell, imaginea ei devenind virala pe Facebook si Twitter.


Imaginea prezinta o silueta care pare sa iasa din flacarile ce au cuprins locul, insa multi utilizatori Facebook sustin ca s-ar putea sa fie sufletele celor morti in incendiu care s-au desprins din corpurile lor.

Fantomele, produs al imaginatiei omului

Cercetatorul stiintific Joe Mickell nu crede in existenta fantomelor, desi isi dorea sa gaseasca argumente palpabile, logice, in favoarea acestui fenomen pe care l-a studiat ani de zile. Omul de stiinta sustine ca fantomele sunt doar niste iluzii ale creierului produse de anumite stari psihotice de scurta durata, de lipsa somnului sau chiar de o epilepsie a lobului temporala, acea parte a mintii asociata cu memoria vizuala.

Cu toate ca cercetatorii nu sustin aceste teorii fanteziste, fantomele sunt prezente in credinta populara. De-a lungul timpului s-au observat o serie de aparitii ciudate ale unor fiinte venite din alta lume. Unele din fotografiile care s-au viralizat pe Internet s-au dovedit a fi trucate, altele nu au o explicatie nici pana azi.
loading...

0 comentarii: