sâmbătă, 14 ianuarie 2017

INFORMAȚIE NĂUCITOARE! Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță...


Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a afirmat ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, se intalnea cu fostul deputat Sebastian Ghita cand acesta era inculpat.

''Cand doamna Kovesi a stat in vie cu domnul Ghita, domnul Ghita in 2011, in 2010 si in 2009, cand s-a dus pe la domnul Oprea pe acasa, avea dosar facut de parchetul pe care il conducea, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie''

Despre generalul SRI Florian Coldea, Alina Bica susţine că a avut o discuţie aprinsă în biroul acestuia, iar puţin mai târziu avea să înţeleagă ideea acestuia de a face justiţie.

”Discuţia de atunci avusese loc în legătură cu situaţia unui coleg de la Alba, domnul Mureşan, cu dosarul Berbeceanu, şi domnul Coldea îmi reproşa că nu e bine că mă solidarizez cu fostul meu procuror din subordine. Şi eu încercam să-i explic că viziunea mea în legătură cu ce s-a întâmplat acolo este una diferită, de acolo am trecut la alte subiecte şi disensiuni dintre noi doi legate de modul în care dumnealui înţelegea să perceapă relaţia pe care trebuie să o aibă serviciul pe care îl conducea cu DIICOT-ul. În dosarul Tender a făcut o chestie mult mai groaznică. M-a chemat la dumnealui să mă întrebe cum decurge cercetarea judecătorească în acel dosar, l-am informat, nu am văzut nimic rău în acest lucru. După care mi-a explicat că eu am văzut ca procuror de anchetă, arestându-l pe Ovidiu Tender, lucruri mult mai grave decât erau în realitate şi că interesul naţional acolo a fost altul decât viziunea mea. În dosarul Tender domnul Coldea îmi cerea să fac lucruri în favoarea domnului Tender prezentându-mi o informare cu ”doi de zero” în care domnul Tender era prezentat ca reprezentând interesul naţional în anumite teritorii externe. Domnul Coldea a făcut demersuri şi în altă parte cu privire la Ovidiu Tender – în zona CSAT-ului”, a spus Alina Bica.
loading...

0 comentarii: