miercuri, 4 ianuarie 2017

Klaus Iohannis il ATACA DUR pe Liviu Dragnea: "Sunteti singurul care..."


Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj extrem de dur presedintelui PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si i-a spus sa ii invete si pe membri Guvernului programul de guvernare, pentru ca el a declarat ca este singurul care cunoaste programul ”din scoarta in scoarta”.

”Domnule presedinte Dragnea aflam de televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos: invatati-i si pe ei!”, i-a transmis Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea, la ceremonia de la Cotroceni.

Klaus Iohannis a susținut un discurs, miercuri seara, după ce toţi cei 26 de membri ai Guvernului Grindeanu au depus jurământul.

Președintele României a declarat că noul Guvern are promisiuni complicate de îndeplinit și le-a solicitat membrilor Cabinetului Sorin Grindeanu să livreze ceea ce a fost promis în campania electorală.

Florin Iordache a întâmpinat probleme la pronunţarea cuvântului "integritate". Viorel Ştefan a uitat să semneze textul jurîmântului, dar a căut acest lucru după ce preşedintele l-a atenţionat. La rândul ei, Lia Olguța Vasilescu nu a ținut mâna pe Biblie la rostirea jurământului.

Pe Dragnea, pe Tăriceanu și pe președintele CCR i-a numit ”musafiri”.

Președintele nu a scos șampania, ca la orice altă ceremonie oficială.

El le-a spus jurnaliștilor: "Mă bucur să vă pot saluta. (...) Vă promit că o să ne vedem mai des zilele acestea. Seară bună!".

Întrebat de șampanie, președintele a răspuns: "Haideţi să lăsăm şi pe mâine ceva!".
loading...

0 comentarii: