joi, 5 ianuarie 2017

KLAUS IOHANNIS, lovitură NĂUCITOARE pentru Dragnea: Este INDIGNAT! Presiune URIAȘĂ pe Avocatul Poporului


Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac fără precedent la adresa Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, după ce acesta a sesizat Curtea Constituțională pentru legea ce nu-i permite unui condamnat penal să dețină funcția de premier.

”Preşedintele României este indignat de acţiunea din această dimineaţă a Avocatului Poporului, o acţiune cu un unic beneficiar. Preşedintele României este surprins de rapiditatea cu care Avocatul Poporului vrea să fie util noii majorităţi. În ultimii 16 ani nimeni nu a considerat că e o problemă această lege.

Președintele a subliniat că e important să avem legi clare. El trege un semnal de alarmă pentru că românii trebuie să înțeleagă cât de periculos e ca un condamnat penal să ne conducă.”, a spus Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a președintelui.

Ea a subliniat că strădaniile unei persoane condamnate care vrea să devină premier nu intră în atribuţiile Avocatului Poporului.

Dobrovolschi a precizat şi că prin acţiunea Avocatului Poporului "se poate deschide poarta condamnaţilor penali să conducă".

sursa: stiripesurse.ro
loading...

0 comentarii: