marți, 3 ianuarie 2017

Nicusor Dan, ATAC DUR la adresa lui Liviu Dragnea după anunțarea noilor miniștri


Liviu Dragnea a strans in cabinetul pe care i l-a dat lui Sorin Grindeanu oameni care i-au fost subordonati, fie pe linie administrativa, fie pe linie politica. Nu competenta a fost criteriul de selectie, ci obedienta fata de lider si de partid, sustine liderul USR Nicusor Dan.

"Faptul ca Liviu Dragnea nu a avut curaj sa propuna ministri profesionisti arata de fapt slabiciunea presedintelui PSD. Liviu Dragnea se teme ca ar fi putut pierde controlul asupra banilor publici din care-si intretine puterea politica daca acest cabinet ar fi fost unul competent, onest si autonom care sa guverneze in interesul societatii.

Nominalizarea lui Danielei Carmen Dan si a lui Sevil Shaiddeh, subordonatele lui Liviu Dragnea, pentru doua portofolii importante este emblematica. Mai sunt si alte cazuri de politicieni care s-au remarcat ca executanti ai ordinelor partidului : Florin Iordache, sustinut pentru Ministerul Justitiei, este unul dintre coautorii martei negre, iar Theodor Melescanu, propus pentru Externe, a refuzat in 2014 sa mareasca numarul de sectii de votare in Diaspora. Florian Bodog, care si-a pierdut dreptul de a conduce doctorate si care nu are nimic notabil in parcursul profesional, nu ar fi obtinut niciodata portofoliul Sanatatii intr-o societate normala.

Sunt oameni care s-au aratat dispusi la compromisuri in interesul partidului sau al unei persoane", precizeaza Nicusor Dan intr-un comunicat.

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: