miercuri, 11 ianuarie 2017

Nicusor Dan, REACTIE DURA: Cred ca Liviu Dragnea este...


Presedintele USR Nicusor Dan a scris, pe Facebook, dupa intalnirea lui Klaus Iohannis cu premierul Sorin Grindeanu si ministrul Finantelor, Viorel Stefan, ca spera ca au discutat ”despre urgentele Romaniei”, enumerand cateva puncte referitoare la ”o guvernare transparenta” si ”mentinerea deficitului bugetar sub 3 la suta”.

”Speram ca presedintele Klaus Iohannis, premierul Sorin Grindeanu si Ministrul Finantelor Viorel Stefan au discutat despre urgentele Romaniei:

O guvernare transparenta, competenta si eficienta. Mentinerea deficitului bugetar sub 3% pentru a nu indatora tara doar pentru ca PSD a mintit in campania electorala. Alocarea a 6% din PIB pentru educatie si sanatate si imbunatatirea infrastructurii din cele doua domenii precum si a calitatii acestor doua servicii publice. Deschiderea santierelor pentru autostrazi pe tronsoanele lasate la cheie. 

Educatia sa fie prioritatea guvernarii nu Cenusareasa ei prin reinstalarea in functie a fostilor directori de scoli sau a unor candidati care au luat nota 2 la examen si prin repornirea fabricile de doctorate. Schimbarea filosofiei bugetare prin construirea unor bugete multianuale astfel incat guvernele sa nu se mai trezeasca, la sfarsitul fiecarui an, ca veniturile sunt mai mici decat au prognozat.

Investitii in industriile cu potential sa creeze produse de valoare inalta astfel incat Romania sa nu ramana tara salariilor mici si a exporturilor de materii prime. Cred ca Liviu Dragnea este ingrijorat in legatura cu aceasta intalnire si ca Sorin Grindeanu ar putea pune interesele societatii deasupra intereselor PSD si ale lui, personale”, a scris Nicusor Dan.

loading...

0 comentarii: