duminică, 22 ianuarie 2017

PSD reactioneaza dupa protestele din strada! Nimeni nu se astepta la ASTA: "Nu vom..."


Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a spus in aceasta seara, la Antena 3, ca partidul pe care il reprezinta nu va ceda sub nicio forma la ce si-a propus, chiar daca mii de oameni au iesit in strada protestand fata de ordonanta gratierii si amnistiei.

”Nu vom ceda sub nicio forma la ce ne-am propus. Maine vom lua o decizie in acest sens. (...) Dragi romani care ne-ati votat, nu cedam nici macar un milimetru.

Noi ce-am promis aia facem pana la capat. Tot ceea ce am promis”, a spus Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, duminica, la emisiunea Punctul de intalnire.

În București și în alte orașe din țară au loc duminică proteste față de proiectele de modificare a Codului penal și grațierea unor pedepse. În Piața Universității din București a ajuns și președintele Klaus Iohannis.

Peste zece mii de persoane care au ieșit în stradă, duminică seară, în Capitală, împotriva adoptării proiectelor de ordonanță de urgență privind grațierea unor pedepse și modificarea Codurilor penale se deplasează pe bulevardul Kiseleff spre sediul PSD și scandează lozinci antiguvernamentale.

Mai întâi, oamenii s-au adunat în Piața Universității, apoi au pornit spre Piața Victoriei.

Anterior, reprezentanții Jandarmeriei au precizat pentru AGERPRES că nu s-au înregistrat incidente în timpul protestului, dar că un jandarm a fost lovit de către o persoană care nu participa la manifestație.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, incidentul a avut loc la Piața Universității, după ce mulțimea de protestatari a plecat către Piața Victoriei, unde este sediul Guvernului.
loading...

0 comentarii: