miercuri, 18 ianuarie 2017

Rares Bogdan, SURPRIZA DE PROPORTII la protestele USR


Cateva mii de oameni au iesit in cele mai mari orase din Romania pentru a protesta fata de decizia guvernului de a adopta o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Penal si pentru gratiere.

La Bucuresti, oamenii au plecat de la Piata Universitatii si au ajuns in Piata Victoriei, in fata sediului guvernului, unde au scandat impotriva executivului si a coalitiei de la putere, precum si a liderilor sai. La Iasi, Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca si Craiova, oamenii au iesit in strada pentru a-si striga nemultumirea fata de intentia guvernului. Au fost vazuti mai multi ministri si consilieri din vechiul guvern tehnocrat si USR.

Jurnalistul Rares Bogdan a remarcat manifestatiile din tara si a apreciat ca mitingul spontan de la Craiova e o ”surpriza de proportii”.

”7.000 de oameni in strada acum la #Bucuresti. Mii de oameni in strada acum si la #Iasi, #Cluj, #Brasov, #Sibiu, #Timisoara si SURPRIZA de proportii, #Craiova.

Pe 4 ianuarie a fost investit Guvernul #Grindeanu, la exact doua saptamani se striga in strada "Jos Guvernul!" si "V-am votat, ne-ati tradat!"

Urmarim cu atentie si va informam. Suntem jurnalisti!

Sursa
loading...

0 comentarii: