marți, 24 ianuarie 2017

RĂSTURNARE INCREDIBILĂ DE SITUAȚIE! ANUNȚ NĂUCITOR făcut de Cristian Tudor Popescu. Klaus Iohannis...


Presedintele Klaus Iohannis „face ce are in fisa postului” un sef de stat, iar PSD si ALDE nu au cum sa „contreze” acest demers, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la digi24.ro.

Klaus Iohannis „nu se mai duce sa faca dusuri de multime in geaca rosie, in scop electoral, ci iata ca foloseste acest instrument pe care il are la dispozitie ca presedinte, declansarea unui referendum, ceea ce e corect”, a spus Cristian Tudor Popescu.

”Miza acestui referendum este mai mai mare decat modificare legislatiei. Romanii au de ales in ce tara vor sa traiasca”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

„Sunt doua posibilitati. Tara Romania, unde justitia chiar functioneaza, unde nimeni nu e mai presus de lege, iar cei care o incalca isi primesc pedeapsa pentru ce faptuiesc, indiferent de rangul si banii lor. Sau in tara Romanica, unde exista o cardasie intre infractorii cu staif si simplii cetateni. Primii insala, fura cu sutele de milioane si vor scapa prea putin pedepsiti sau deloc, a spus jurnalistul.
loading...

0 comentarii: