miercuri, 4 ianuarie 2017

ŞOCANT. Pe cine dă vina un MINISTRU pentru faptul că femeile sunt HĂRŢUITE. Nimeni nu se aştepta la ASTA


Un ministru din India a scandalizat o lume întreagă după ce a declarat că molestarea femeilor din India se întâmplă deoarece acestea încearcă să copieze modul în care se îmbracă femeile în Occident, scrie The Independent.

Numeroase femei din Bangalore au fost molestate de Revelion, anunţă ziarele locale din India. Numeroase fotografii cu femei care ies din mulţimi pentru a cere ajutor poliţiei au fost făcute publice.

Ministrul de Interne din Karnataka, zona din care face parte Bangalore, a scandalizat o lume întreagă după ce a declarat că femeile din India sunt molestate pentru că încearcă să copieze atitudinea şi modul de a se îmbrăca al occidentalilor.

"Au încercat să copieze occidentalii, nu numai ca mentalitate, ci şi ca îmbrăcăminte. De aceea anumite fete sunt hărţuite", a declarat ministrul.

Declaraţia sa a stârnit reacţii în toată India, viralizându-se imediat.

"Astfel de declaraţii din partea Ministrului de Interne din India sunt inacceptabile şi regretabile", a declarat şefa Comisiei Naţionale pentru Femei, Lalitha Kumaramangala.

"Vreau să-l întreb un singur lucru pe ministru. Dacă un bărbat indian vede o femeie îmbrăcată în haine occidentale într-o zi de petrecere, îşi pierde automat controlul?", a mai declarat ea.

60.000 de oameni au petrecut Revelionul pe străzile din Bangalore, regiunea Karnataka. Ziarele şi reţelele sociale s-au scandalizat după ce numeroase imagini cu femei molestate au fost făcute publice. Cu toate acestea, poliţia locală susţine că situaţia a fost sub control.

"Am trimis în teritoriul 1600 de poliţişti. Situaţia a fost sub control. Dacă cineva a fost molestat, să vină să depună plângere", a declarat şeful poliţiei locale.

sursa: gandul.info
loading...

0 comentarii: