miercuri, 11 ianuarie 2017

Sorin Grindeanu, prima DECLARATIE dupa intalnirea de la Cotroceni! Nimeni NU se astepta la ASTA


Constructia bugetului pentru 2017 este abordata "cu maxima responsabilitate", obiectivul principal fiind acela de a pune in aplicare masurile asumate in programul de guvernare, in conditiile incadrarii in limita deficitului bugetar de 3% din PIB, afirma premierul Sorin Grindeanu, intr-un comunicat al Guvernului, remis Agerpres.

Conform sursei citate, premierul Sorin Grindeanu si ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, i-au prezentat astazi presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii de lucru de la Cotroceni, datele furnizate de Comisia Nationala de Prognoza care stau la baza elaborarii proiectului de buget pentru anul 2017.

"Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune in aplicare masurile asumate in programul de guvernare, in conditiile incadrarii in limita deficitului bugetar de 3% din Produsul Intern Brut. De asemenea, avem in vedere masuri care sa sustina continuarea ritmului de crestere economica, astfel incat dezvoltarea economiei sa fie resimtita in mod concret de oameni", spune seful Executivului, citat in comunicat.

Prim-ministrul a precizat, totodata, ca la elaborarea bugetului pentru anul acesta o prioritate a Guvernului este sa asigure Armatei 2% din PIB, conform angajamentelor asumate de Romania in relatiile cu NATO, se mai arata in comunicat.
loading...

0 comentarii: