marți, 24 ianuarie 2017

STIREA BOMBA a ZILEI! Gabriela Firea desfiinteaza CLASA POLITICA! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp


Referendumul privind "continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice", anuntat de presedintele Klaus Iohannis, "este un demers ipocrit", crede primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Incerc sa intuiesc faptul ca presedintele vrea sa se aseze cu un steag in fruntea luptei impotriva coruptiei. Dar a caror corupti? Pentru ca eu stiu ca au fost niste instante care au spus ca si dumnealui si familia sa au obtinut niste case prin fals in documente.

De asemenea, cei pe care ii sustine din partidul sau si partidele care merg alaturi de domnia sa, PNL si USR, au oameni certati cu legea si au oameni care dau acum raspunsuri in cadrul unor anchete judiciare. Deci, cred ca este un demers ipocrit! Ipocrit si cred ca este, in fapt, un demers pentru a incepe foarte devreme campania electorala pentru alegerile prezidentiale", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Edilul a precizat ca referendumul nu are nicio legatura cu ceea ce au votat romanii pe 11 decembrie.

"Mi-as dori un presedinte mai implicat in cresterea calitatii vietii romanilor. Ce face presedintele sa ii aduca pe romanii plecati in afara tarii la noi in Romania, sa aiba un serviciu bine platit, sa aiba autostrazi, care sunt rezultatele sale? Zero! Acum ne da lectii anticoruptie, dar doi ani de zile ce a facut? Nimic! Cum poti fii stindardul luptei anticoruptie si a pastrarii si respectarii legii cand participi la o manifestare ilegala? De ce mai exista aprobari?

Legea este doar pentru unii, iar altii pot sa o calce in picioare? Proiectul, care este si pe site, privind amnistia, nu stipuleaza la niciun articol amnistia celor care au fost condamnati pentru coruptie, nici pentru violatori, nici pentru criminali, nici pentru cei care s-au ocupat de droguri. Este un demers ipocrit, este un demers care nu are legatura cu viata romanilor care s-au saturat sa o duca prost in tara lor", a mai spus Gabriela Firea.
loading...

0 comentarii: