sâmbătă, 14 ianuarie 2017

SURPIZA DE PROPORŢII PE SCENĂ POLITICĂ! KLAUS IOHANNIS PLEACĂ DE LA COTROCENI. ADMINISTRAŢIA PREZIDENŢIALĂ a fost anunţată deja


Administratia Prezidentiala va fi prezenta "la nivel de consilier prezidential si consilier de stat" la toate manifestarile dedicate Unirii Principatelor, pe 24 ianuarie, a anuntat, vineri, consilierul Madalina Dobrovolschi. Iohannis nu va participa la manifestarile de pe 24 ianuarie.

”In ziua de 24 ianuarie, Adminstratia Prezidentiala va fi reprezentata la nivel de consilier prezidential si consilier de stat la toate manifestarile dedicate acestei zile (...) gazduite in Iasi, Focsani si Bucuresti”, a afirmat, Dobrovolschi, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Purtatorul de cuvant a precizat ca presedintele Klaus Iohannis va fi prezent pe 23 ianuarie, la ora 18:00, la Muzeul National Cotroceni, la manifestarea "Locuri si sunete ale Micii Uniri", un eveniment dedicat implinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor.

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, in zilele de 24 si 25 ianuarie, la Strasbourg, unde va sustine un discurs in cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei si va avea intrevederi cu secretarul general al CoE, precum si cu alti oficia.
loading...

0 comentarii: