luni, 23 ianuarie 2017

TRAIAN BĂSESCU, DECLARAŢIA CARE ZGUDUIE SCENA POLITICĂ! Ce se va întâmpla de ACUM ÎNCOLO


Fostul presedinte Traian Basescu trage un semnal de alarma, dupa protestele masive care au avut loc in mai multe orase din tara. Basescu sustine ca este un moment gresit pentru un razboi politic, pentru ca pe scena internationala toata lumea se repozitioneaza atat in Europa, cat si in NATO, iar Romania, daca nu este atenta, ar putea ramane in afara jocului.

"Batalia care ruineaza statul
Toate tarile membre au ca prioritate a momentului repozitionarea in interiorul UE ca urmare a Brexit-ului si adaptarea la noile realitati ale NATO urmare a alegerii lui Donald Trump in SUA.

La noi in schimb tot efortul, toata energia politicienilor si a institutiilor de forta sunt concentrate intr-o cumplita batalie pentru putere avand ca principala miza justitia.

Este tipul de batalie care poate ruina statul, iar cand batalia se va fi terminat am putea constata ca Romania nu mai reprezinta nimic nici in UE si nici in NATO .
Solutia ?

Discutii corecte si dezbatere publica fara patima despre justitie si actiune imediata de repozitionare in NATO si UE", scrie Traian Basescu, pe pagina personala de Facebook.
loading...

0 comentarii: