sâmbătă, 7 ianuarie 2017

TUDOR CHIRILĂ, REACȚIE DURĂ pe Facebook: “Ciorbea își depășește atribuțiile...”


Tudor Chirilă, reacție dură pe Facebook . Artistul Tudor Chirilă a postat, pe pagina personală de socializare, un mesaj prin care face referire la Victor Ciorbea, avocatul poporului, care încearcă să transmită românilor una din marile preocupari și griji ale sale, informează evz.ro.

“Deci Victor Ciorbea încearcă să ne spună că una din marile preocupări şi griji ale poporului ar fi aia că Dragnea nu poate fi prim ministru pentru că a fost urmărit penal şi condamnat. Adică Ciorbea ne spune că poporul iubeşte condamnaţii şi urmăriţii penali şi ar vrea poporul să vadă dacă legea (de bun simt) care le interzice ăstora să candideze e constituţională. Eu personal nu cred că poporul se sinchiseşte prea tare de asta.

Dar cred sincer că Ciorbea îşi depăşeşte atribuţiile. Mai ales atunci când ne spune că pe el nu l-au sesizat cetăţenii. "N-am fost sesizat nici de partide, nici de instituţii, nici de cetăţeni, dar (...), aseară, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus că ar fi cazul că Avocatul Poporului să intervină" Resursele pentru slugărnicie şi oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploatează la maximum. Hai să semnăm în număr cât mai mare! Poporul suntem şi noi ăştia care gândim puţin altfel”, a scris artistul pe Facebook.
loading...

0 comentarii: