miercuri, 11 ianuarie 2017

VESTE BOMBĂ! Liviu Dragnea a făcut ANUNŢUL anului! ÎN SFÂRŞIT! Se ELIMINĂ! Toţi românii trebuie să ştie


Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le aduce o veste excelenta oamenilor de afaceri. El anunta eliminarea celebrului Formular 088 care a creat zeci de zile negre si nervi detinatorilor de societati comerciale, formular care a creat multa confuzie si a dat posibilitatea celor de la ANAF sa abuzeze:

”In 2016, Formularul 088 a fost cosmarul oamenilor de afaceri. O povara birocratica, din cauza careia mii de firme romanesti au fost blocate abuziv! Dealtfel, este prima data, in ultimii 8 ani, cand numarul de firme inchise a fost mai mare decat cel al firmelor infiintate.

Am spus, in Programul de guvernare, ca masurile de simplificare si debirocratizare constituie o prioritate pentru noi. Am si dovedit acest lucru, eliminand cele #102taxe nefiscale.

Continuam! ANAF-ul trebuie sa-si faca treaba, fara a pasa insa responsabilitatea pe spatele antreprenorilor corecti. De aceea, am cerut guvernului #PSD ca, in aceasta saptamana, sa elimine corvoada numita #Formularul088!

P.S. Nu exista implicatii bugetare, din contra, va stimula crearea de noi companii.”, a anuntat Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.
loading...

0 comentarii: