miercuri, 18 ianuarie 2017

Vesti BUNE din partea Guvernului! Vei fi scutit de aceste IMPOZITE! Ce trebuie sa faci


Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Florin Jianu, da trei vesti bune micro-intreprinzatorilor. Intr-un interviu la Antena 3, Florin Jianu a spus ca incepand din acest an mediul de afaceri va fi scutit de plata mai multor impozite.

„In primul rand, facem referire la scaderea impozitarii pe venit de la 2 la 1% pentru micro-intreprinderi si cresterea pragului de la 100 de mii la 500 de mii. 

De ce este foarte buna aceasta masura? Se constata de la Registrul Comertului ca foarte multi intreprinzatori, dupa ce depaseau acea limita de 100 de mii de euro, inchideau firmele si-si deschideau o alta firma. Acest prag de la 100 de mii la 500 de mii micsoreaza birocratia pentru intreprinzatori si scade de la 2% la 1% impozitarea. (...) A doua masura este ca vom incepe de la 1 mai un program foarte ambitios „Romania Start-up Nation”, un program care va sustine 10 mii de start up uri anual. 

Deja am discutat cu Ministerul de Finante si avem in buget acesti bani. Fiecare intreprinzator va primi 50 de mii de euro pe baza unui plan de afaceri. (...) A treia masura se refera la activitatile de cercetare, dezvoltare, inovare, pentru ca noi consideram ca noua paradigma economica trebuie sa sustina cercetarea, dezvoltarea, inovarea. 

Timp de 10 ani de zile firmele din acest sector vor fi scutite de plata impozitului pe profit.”, a declarat Florin Jianu, in emisiunea „Previziuni”, la Antena3.
loading...

0 comentarii: