duminică, 8 ianuarie 2017

(VIDEO) BOMBA ANULUI! Cine l-a inregistrat pe Basescu vorbind despre cum a fost condamnat Voiculescu


Fostul deputat Sebastian Ghita a aruncat justitia in aer cand a dat publicitatii un nou episod in care apare fostul presedinte. Traian Basescu a fost inregistrat cand dezvaluia ca statul este unul mafiot, iar marile dosare din justitie aveau un traseu prestabilit.

Jurnalistul Liviu Avram sustine, intr-o postare pe Facebook, ca fostul presedinte Traian Basescu pare „complice” la dezvaluirile lui Sebastian Ghita. De asemenea, jurnalistul de la Adevarul distribuie o postare a lui Sorin Avram (Videograma), care sustine ca a rapidizat inregistrare cu 10%, iar jurnalistul care l-a inregistrat pe Basescu este nimeni altul decat jurnalistul RTV, Victor Ciutacu.

„De ce Basescu pare complice la „dezvaluirile” lui Ghita

Puneti-va putin in locul lui Traian Basescu. Aflati ca o discutie privata purtata acum cateva saptamani va este difuzata public. Care v-ar fi prima reactie?

a. Sa-l demascati pe magarul care a difuzat inregistrarea si sa explicati contextul in care a avut loc discutia.

b. Sa confirmati dialogul, sa precizati ca inregistrarea este puternic editata, dar sa nu indicati si interlocutorul.

Traian Basescu a ales varianta b. si, in loc sa-l indice pe cel care l-a inregistrat, s-a intrebat retoric daca interceptarea s-a facut sau nu pe baza de mandat.

Pai doar doi oameni puteau sa-i dea mandat lui Ciutacu ca sa faca inregistrarea: Ciutacu insusi si Traian Basescu.”, este mesajul postat de Liviu Avram, pe pagina de socializare.

„Comeseanul lui Basescu din inregistrarea lui Ghita. I-am luat frumusel vorbele si le-am rapidizat cu 10%. Mie mi-a rezultat Ciutacu. Pe film am pus ambele variante, mai intai inregistrarea, apoi varianta rapidizata.”, scrie Sorin Avram.
loading...

0 comentarii: