sâmbătă, 4 februarie 2017

ADRIAN NĂSTASE face LUMINĂ! Cum trebuia procedat de fapt


Adrian Năstase afirmă că modificărea Codului Penal trebuia făcută prin asumarea răspunderii guvernului în Parlament pe un ansamblu de legi.

''Ministerul Public, prin procurorul general, a decis sa-si retraga ambasadorii din Ministerul Justitiei. Astfel, dl Sima si dna Haineala, procurori, au fost rechemati in centrala parchetului.  Nu stim daca vor urma, din partea Ministerului Justitiei, masuri de retorsiune bugetara, modificari in ceea ce priveste procedura  numirii sefilor parchetelor, avansarea legii raspunderii magistratilor. Probabil ca nu.

Continui sa cred ca afirmarea legislativa a politicii penale a guvernului trebuia facuta prin asumarea raspunderii guvernului in Parlament pe un ansamblu de legi , asa cum a facut cuplul Basescu/Macovei, in 2005, cand au schimbat legile justitiei si legile proprietatii. Folosind un precedent, cum ar spune presedintele „romanilor sai”. Si dand posibilitatea introducerii de catre opozitie – ceea ce oricum se face – a unei motiuni de cenzura", a scris Nastase pe blogul personal.
loading...

0 comentarii: