sâmbătă, 18 februarie 2017

ANUNȚUL BOMBĂ făcut de VICTOR PONTA! Ce PROMISIUNE a făcut fostul prim-ministru


Fostul premier Victor Ponta a facut o serie de declaratii puternice la adresa Guvernului Sorin Grindeanu, dar nu a menajat nici PSD-ul, intr-un interviu pentru radioinfinit.ro.

"Principalul motiv pentru care raman deputat si pentru care raman in PSD este pentru ca am o datorie uriasa fata de oamenii din Gorj. Sunt multe de facut in judet, dar mai ales, in mod special, salvarea Complexului Energetic Oltenia si a mineritului si a Energiei din Gorj. Sunt niste probleme uriase mostenite de anul trecut. Nu am vazut ca cineva din noul Guvern sa aiba timpul sau pregatirea sa le rezolve. Din pacate, noul ministru are si probleme de sanatate. ", a spus Ponta, conform radioinfinit.ro.

"Eu cu toata autoritatea numelui meu si a functiei de deputat de Gorj va asigur ca ma voi lupta pentru CEO si cu Guvernul si cu partidul meu, daca e cazul. Sper sa nu fie cazul si sa fim aliati. E nevoie de intelepciune si buna credinta. Anul asta sper sa fie buna credinta, dar pana acum nu am vazut nimic intelept", a mai spus Ponta, conform sursei citate.
loading...

0 comentarii: