duminică, 5 februarie 2017

Aproximativ 1500 de oameni protestează acum la Cotroceni! Primul incident NEPLĂCUT: Un tânăr a încercat să-i ATACE pe protestatari


Aproximativ 1.500 de oameni, majoritatea persoane în vârstă, s-au strâns în semn de susţinere a Guvernului Grindeanu şi pentru a protesta în faţa Palatului Cotroceni, unde cer demisia lui Klaus Iohannis, după susţinerea pe care preşedintele a arătat-o manifestaţiilor de stradă care au avut loc în ultimele zile, notează adevarul.ro.

Un tânăr a aruncat cu zăpadă spre grupul de pensionari de la Cotroceni şi a intrat în altercaţie cu manifestanţii. Bărbatul a fost luat de jandarmi pentru că "a instigat şi a dat cu bulgări în cei care protestează“.

La mitingul de susţinere a Cabinetului Grindeanu oamenii scandează „Demisia” şi "Iohannis şi ai lui, trădătorii neamului" şi au hârtii pe care scrie: "Susţin Guvernul legitim”, "Jos Iohannis”, "Jos Kovesi” şi "Jos labele de pe Guvern”.  

Unii dintre manifestanţi spun că cei care protestează în Piaţa Victoriei sunt manipulaţi, iar alţii reclamă faptul că ei trebuie să stea pe un trotuar, în timp ce la protestul din faţa sediului Guvernului este spaţiu larg de desfăşurare.

Oamenii spun că au venit la protest în urma mesajelor de mobilizare de pe reţelele sociale.

 Manifestanţii scandează "Huo mass-media securistă", "Trădătorul", "Jos infractorul", „Vânzătorul de copii", „Votul meu contează”, huiduie şi fluieră.   Ei sunt nemulţumiţi că „Iohannis nu este român“, iar printre lozincile scandate s-a numărat şi „Jos Băsescu“ sau "Iohannis, penalul! Urăşte Ardealul".
loading...

0 comentarii: