miercuri, 1 februarie 2017

BOMBA ACESTEI ORE! Lovitură FATALĂ primită de Liviu Dragnea si Guvernul Grindeanu în urmă cu puţin timp


Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au votat cu unanimitate de voturi sesizarea Curtii Constitutionala pentru a constatat existenta unui conflict intre puteri in cazul adoptarii OUG privind modificarea Codului Penal si al Codului de Procedura Penala.

Decizia a fost luata dupa ce presedintele CSM, Mariana Ghena, a cerut suplimentarea ordinii de zi in legatura cu sesizarea CCR, precum si cu exprimarea unui mesaj public cu privire la apararea independentei justitiei in contextul adoptarii unor acte normative.

Presedintele Iohannis merge la Avocatul Poporului

Presedintele Klaus Iohannis merge, miercuri, la ora 12,00, la Avocatul Poporului, potrivit unor surse oficiale.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri la sedinta CSM ca se gandeste sa ii faca o vizita Avocatului Poporului, pentru a-i transmite ca se asteapta de la acesta la o luare de pozitie in legatura cu deciziile Guvernului privind modificarea legislatiei penale.

'Ma gandesc sa-i fac o vizita astazi (n.r. - miercuri). Nu l-am vazut de mult, nu imi este dor de el, dar cred ca trebuie sa-i transmit personal ca asteptam cu totii o luare de pozitie', a spus seful statului, la sedinta CSM.

Ciorbea: Avocatul Poporului nu poate ridica exceptii de neconstitutionalitate decat privitor la legi si la ordonante de urgenta in vigoare

Avocatul Poporului nu poate ridica exceptii de neconstitutionalitate decat privitor la legi si la ordonante de urgenta in vigoare sau ordonante simple, a declarat Avocatul Poporului (AP), Victor Ciorbea.
loading...

0 comentarii: