luni, 13 februarie 2017

BOMBĂ în PSD: cine va fi NOUL PREŞEDINTE al partidului. ANUNŢUL care nu lasă loc de întors: ''Dragnea va...''


Mihai Chirică, vicepreşedintele PSD, a spus duminică, în cadrul unei emisiuni, că prim-ministrul Sorin Grindeanu a acumulat ceva experienţă în această perioadă a protestelor şi că acest "duş rece cu sloiuri de gheaţă" l-a întărit, el putând să îi urmeze lui Liviu Dragnea la conducerea partidului, după retragerea acestuia, scrie gandul.info.

„Domnul Grindeanu, în momentul de faţă, a căpătat o experienţă pe care unii prim-miniştri nu au avut-o nici la finalul mandatului. Deci, acest duş rece cu sloiuri de gheaţă, în momentul de faţă, sunt sigur că l-a întărit, nicidecum nu l-a distrus. A înţeles cât de importantă este percepţia publică asupra unui act, indiferent că provine din Ministerul Justiţiei sau nu”, a declarat Chirică.

La întrebarea dacă premierul ţării ar putea deveni următorul lider al PSD, Mihai Chirică a răspuns: „Da, şi Sorin Grindeanu poate fi preşedinte PSD, ca mulţi alţii, în condiţiile în care domnul Dragnea ar ajunge în situaţia în care trebuie să părăsească conducerea acestui partid”.
loading...

0 comentarii: