miercuri, 1 februarie 2017

Criza politica din Romania arunca in aer piata valutara! INCREDIBIL! Leul ROMANESC, afectat in urma deciziilor Guvernului Grindeanu!


Guvernul Grindeanu a aruncat in aer stabilitatea cursului valutar, prin adoptarea pe ascuns a Ordonatei privind codurile penale si a proiectului de lege privind gratierea, decizie care a scos in strada marti noaptea zeci de mii de romani in zeci de orase din Romania. Moneda EURO a explodat, miercuri dimineata, cursul ajungand in scurt timp la valoarea de 4,52 pe piata interbancara.

Guvernul Grindeanu a aruncat in aer stabilitatea cursului valutar, prin adoptarea pe ascuns a Ordonatei privind codurile penale si a proiectului de lege privind gratierea, decizie care a scos in strada marti noaptea zeci de mii de romani in zeci de orase din Romania.

Citeste si: Nicusor Dan, prima REACTIE dupa adoptarea proiectului de lege privind gratierea

Scandalul politic si protestele de strada, declansate dupa adoptarea pe sest a Ordonantei de modificare a codurilor penale, au dus rapid la devalorizarea leului in raport cu principalele valute.

Moneda EURO a explodat, miercuri dimineata, cursul ajungand in scurt timp la valoarea de 4,52 pe piata interbancara. BNR anuntase, marti 31 ianuarie, un curs de 4,50 lei/euro.

Dolarul american scade usor pe piata interbancara, la 4,19 lei, fata de 4,20 lei, cursul BNR de ieri. Maximul istoric in fata monedei nationale (4,3504 lei/dolar) a fost atins pe 28 decembrie 2016.
loading...

0 comentarii: