luni, 6 februarie 2017

ESTE STIREA SERII! Calin Popescu Tariceanu, declaratie de ULTIMA ORA "Nu ne dorim o..."


Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca formatiunea politica din care face parte nu a planuit nicio manifestatie publica si nici nu isi doreste sa ajunga in situatia in care sa existe ''o confruntare a romanilor impotriva romanilor''.

''Am observat ca au aparut mai multe informatii denaturate cu privire la implicarea ALDE in posibile contramanifestatii. Alianta Liberalilor si Democratilor nu a planuit nicio manifestatie publica si nici nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa existe o confruntare a romanilor impotriva romanilor. Insa, celor care se erijeaza in reprezentantii activismului civic in Romania le spun: Domnilor, nu va imaginati ca detineti monopolul atitudinii civice si activismului in strada! Nu va imaginati ca doar anumite categorii ale societatii romanesti pot manifesta public.

In ALDE, sunt oameni care au un dezvoltat simt civic. Avem numerosi simpatizanti care sunt indignati de starea democratiei din tara noastra. Asemenea celor care azi sunt in strada vedem si noi coruptia care exista in Romania, dar spre deosebire de acestia, ca adevarati liberali, noi nu suntem dispusi sa trecem cu vederea derapajele si excesele ce tin de functionarea justitiei din tara noastra, abuzul de putere al institutiilor de forta si incalcarea drepturilor si libertatilor cetatenilor'', a precizat Tariceanu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Anterior, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, preciza pe pagina sa de Facebook, ca PSD nu organizeaza duminica niciun miting sau manifestatie publica.

El s-a delimitat si de mesajele in acest sens aparute pe retelele de socializare, subliniind ca "nu sunt din partea PSD".
loading...

0 comentarii: