luni, 6 februarie 2017

INEVITABILUL S-A PRODUS! Deputatul PSD Liviu Plesoianu transmite un MESAJ DRAMATIC


Deputatul PSD Liviu Plesoianu transmite un mesaj dur in legatura cu actuala situatie din Romania.

''1. La momentul „Shhaideh”, am spus peste tot ca e VITAL ca Iohannis sa fie suspendat. …Nu s-a facut asta, iar acum Iohannis suspenda o majoritate legitima si un vot covarsitor!

2. Cand Tariceanu a dezvaluit cum l-a avertizat Iohannis sa stea departe, pentru ca va declansa RAZBOIUL TOTAL impotriva PSD, am spus ca, nesuspendat, Iohannis va face in asa fel incat „sa nu mai ramana piatra pe piatra”. …Asa a facut.

3. Cand Iohannis a descins la Guvern, am spus ca, suparat ca nu are Parlamentul si Guvernul LUI, va dori cat de curand sa aiba Poporul LUI. …Tocmai ne-a transmis de la Malta ca „romanii LUI sunt in strada”.

4. Cand a iesit printre manifestanti, in prima zi de proteste, am spus ca ATUNCI trebuia facut un mega-miting de sustinere. …Nu a fost facut si se vede treaba ca a fost tare bine.

5. Cand, in dimineata asta, se luase hotararea ca facem miting, am simtit ca e prima data, in tot acest razboi de uzura, cand ne intoarcem la oameni, la cei care ne-au votat si ne sustin. …Dupa ce am iesit sa anunt public, la scurta vreme am aflat din presa ca nu mai facem miting.

6. Dupa ce am spus ca nu renuntam pentru ca avem toate argumentele de partea noastra, azi premierul tocmai a spus ca renuntam. …Un precedent ale carui costuri politice si democratice se vor vedea in scurt timp.

7. Desi au legitimitatea unui vot democratic covarsitor, alesii PSD trebuie sa suporte acum deversari de galeti de ura „pasnica”. Mai grav, MULT MAI GRAV, alegatorii PSD se vad ei insisi nevoiti sa suporte aceleasi galeti de ura. …Desi tocmai au votat MASIV PSD la niste alegeri ce abia s-au incheiat.

…Atata vreme cat eu ma simt atat de frustrat in aceste clipe, imi pot lesne imagina cum va simtiti dumneavoastra, alegatorii nostri. De fapt, citesc concret ce imi scrieti. Si va impartasesc revolta…

…Ma aflu in fata unui moment dificil. Pentru ca nu parasesc NICIODATA frontul… …DAR nici nu pot fi de acord cu strategia falimentara de a te prezenta la razboiul cu SISTEMUL purtand lalele in maini. Iohannis a castigat azi mult. Iar asta e o realitate greu de dus pentru mine, atata vreme cat CHIAR AM SPUS CA SE VA INTAMPLA ABSOLUT TOT CE S-A INTAMPLAT.

…Raman cu satisfactia de trei ore, din dimineata acestei zile, cand am iesit PUBLIC sa-mi asum pentru partid mesajul organizarii unui miting al celor care NU sunt „poporul lui Iohannis”. …Si cu frustrarea teribila care a urmat si de care nu voi scapa prea curand.

…Am scris, am argumentat, am explicat. …Pentru a gasi calea. Am gasit-o, apoi am pierdut-o rapid. …In negura de smoala a unei nopti blestemate ce cuprinde Romania in uralele celor care cred, din contra, ca tocmai a rasarit Soarele…

…Fie sa FIM! Eu NU ma voi opri aici. Voi cauta insa, prin neguri, DRUMUL…'', a scris Liviu Plesoianu.
loading...

0 comentarii: