duminică, 5 februarie 2017

MARILE PUTERI dau de PAMANT cu TARA NOASTRA! MESAJ TRANSANT al ANGELEI MERKEL facut in URMA cu PUTIN TIMP. Ce o sa faca GUVERNUL acum?


Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al cancelarului federal, a spus miercuri, potrivit AP, ca Angela Merkel „si-a exprimat clar opinia ca daca lupta impotruva coruptiei este slabita si domnia legii, ca si politica de reforme, puse sub semnul intrebarii, se transmite un semnal foarte gresit” dinspre Bucuresti.
 
Purtatorul de cuvant al ministerului german de externe, Martin Schaefer, a anuntat presa ca „Seara trecuta, Guvernul Romaniei a adoptat doua ordonante de urgenta, despre care stim, in linii mari, ca schimba legea penala si regimul gratierilor”.

Schaefer a spus ca „Guvernul roman, prin aceste decizii, a ignorat in mod evident, motivele de ingrijorare enuntate de presedinte, de puterea judiciara si de o mare parte a populatiei. Urmarim aceste evolutii cu oarecare ingrijorare deoarece deja o mare parte a soecietatii civile romanesti si-a exprimat temerile privind aceasta decizie intr-un mod foarte clar.”

Angela Merkel l-a sunat vineri pe Klaus Iohannis. Atunci, cancelarul german a exprimat intreaga sustinere pentru continuarea luptei anticoruptie in Romania si s-a aratat preocupata de eventualitatea ca anumite demersuri sa afecteze parcursul pe care s-a inscris Romania in combaterea acestui fenome
loading...

0 comentarii: