joi, 16 februarie 2017

Mircea Badea AMENINTA CU PUSCARIA! Declaratia de ULTIMA ORA a realizatorului TV


Realizatorul Tv Mircea Badea a anuntat ca va sesiza Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului daca la protestul din week-end, din Piata Victoriei vor mai veni parinti impreuna cu copiii lor.

„Daca sambata se intampla un protest frumos, colorat si pasnic, eu o sa fac multe sesizari si as vrea sa sesizez si pe aceasta cale, in direct, la televizor, Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului care este o institutie a statului de drept aici, in Romania, sa sesizez ca urmeaza iata, anuntata, o noua incalcare a legii 272/2004, art 27, al. 4. Cu ce se pedepseste? Nu se pedepseste, din pacate cu puscaria, asa cum cred ca ar fi fost normal pentru ca noi, in Romania, vrem puscarie pentru orice. Din nefericire, nu se sanctioneaza cu puscaria, asa cum eu mi-as fi dorit. Adica ti-ai dus copilul la protest, incalcand legea, du-te la puscarie! Legea zice amenda intre 5.000 - 10.000 lei. Sigur, cei care au senzatia ca au fost nedreptatiti, se pot adresa justitiei.

Am pus asta si pe Facebook acum cateva ore si au fost multe reactii de la cetateni revoltati pentru ceea ce am scris pentru ca «bai, de ce va legati de toate nimicurile?» De cand a devenit respectarea legii un nimic? Legea e un nimic? Legea poate sa fie buna, poate sa fie proasta, poate fi complet cretina. Dar ce ati vrea acum, sa o amputam? Vreti sa desfiguram legea asta?

A iesit atata scandal cand s-a sesizat Curtea Constitutionala sa verifice legea aia a lui Nastase care ii interzicea lui Dragnea sa fie prim-ministru. S-a inflamat suflarea faceboocilistica si rezistentii astia s-au inflamat toti «Cum adica sa verificam daca e constitutionala? Daca il impiedica pe Dragnea sa fie prim-ministru e foarte buna!»”, a spus Mircea Badea, la Antena3.
loading...

0 comentarii: