sâmbătă, 18 februarie 2017

MITING pentru susţinerea lui Sorin Grindeanu. Peste 5.000 de oameni, în stradă


Peste 5.000 de simpatizanţi PSD îşi arată susţinerea, la această oră, faţă de Guvernul Grindeanu, în faţa primăriei din Piteşti. Autorităţile locale au montat o scenă şi de aici se aude muzică naţionalistă. Mitingul a fost organizat de filiala PSD Piteşti. Demonstrația pro-Guvern și împotriva președintelui Klaus Iohannis continuă și la București, unde câteva zeci de persoane au ieșit în stradă, în fața Palatului Cotroceni.

Oamenii poartă steaguri tricolore și drapele ale Uniunii Europene, dar și pancarte prin care își exprimă susținerea pentru actualul guvern, relatează agerpres.ro.

"Votul meu contează", "Luați mâna de pe Guvern" și "Iohannis, fii președintele tuturor românilor" sunt doar câteva dintre mesajele transmise de participanții la miting.

La acțiune participă piteșteni, cetățeni veniți din alte localități ale județului, dar și parlamentari și aleși locali social-democrați.

PSD Argeș a anunțat că organizează, sâmbătă, la Pitești, un miting de susținere a Guvernului Grindeanu, la care sunt invitați să participe toți cei care doresc aplicarea programului de guvernare.

De asemenea, câteva zeci de persoane s-au adunat, din nou, sâmbătă, în fața Palatului Cotroceni, pentru a cere demisia președintelui Klaus Iohannis. Protestatarii au steaguri tricolore și pancarte cu mesaje precum "Dacă plagiezi, poți să arestezi", "Tovarășe profesor, dă casele înapoi", "Susținem Guvernul", suflă în vuvuzele și scandează "Demisia".
loading...

0 comentarii: