luni, 6 februarie 2017

NEWS ALERT! Dan Puric transmite un MESAJ DUR TINERILOR care au iesit la proteste: V-au vaduvit de valori. Nu trebuie sa....


Celebrul actor si regizor, Dan Puric, a vorbit despre protestele de duminica seara si a transmis un mesaj catre tinerii care au hotarat sa isi manifeste nemultumirile in strada in ceea ce priveste legea gratierii. Acesta a precizat ca in prezent, Romania nu are cu cine sa inlocuiasca actuala clasa politica.

"Stiti care este tragedia tinerilor? Au potential genial, dar campul de manifestare este nul si nul va fi pe viitor. Ramane o Romanie la mana derbedeilor. Daca aceasta tara striga ca ne-am saturat de voi, dar nu avem pe cine sa punem... Nu putem trai din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicala. Primul lucru pe care l-as c ompleta este ca generatia mea are o lipsa acuta de valori. Daca ar fi sa propun pe cineva in locul actualei calse politice, nu as avea un raspuns", a declarat Dan Puric.

"Exista o reactie negativa fata de politica, este tema principala a pietei. Pe de alta parte, situatia este ca o explozie si, odata ce a fost declansata, este greu sa mai fie strunita. Este vorba de o reactie negativa fata de aceasta clasa politica", a comentat actorul.

"Romania are niste cifre stabile si toate cifrele astea bune s-ar putea sa se duca pe Apa Sambetei. Noi trebuie sa iesim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de imprumut. Atunci vom avea si noi o istorie si o demnitate. Iohannis este depasit de situatie", a adaugat Dan Puric.

Acesta a avut un mesaj catre cei tineri: "Apucati-va si cititi, apucati-va si interesati-va. V-au vaduvit de valori, trebuie sa invatam sa fim romani. Nu este nicio rusine, puilor, in treaba asta. Nu trebuie sa fii exacerbat, sa-ti pui tricolorul pe chiloti".
loading...

0 comentarii: