sâmbătă, 4 februarie 2017

Nicuşor Dan nu e mulţumit după anunţul lui Grindeanu: 'Nu se pune problema'


Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat că anunţul premierului referitor la abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale reprezintă "o victorie uriaşă a străzii", scrie stiripesurse.ro.

"Este o victorie uriaşă a străzii, de care toţi politicienii vor ţine cont de acum încolo. Respect pentru toţi cei care au ieşit în stradă în oraşele din România şi din afară. Presiunea trebuie să continue cel puţin până la respingerea în regim de urgenţă a proiectului de lege privind graţierea, pe care Guvernul l-a depus la Parlament. Grindeanu a minţit şi în seara asta când a spus că proiectul ordonanţei a vrut să pună în acord deciziile Curţii Constituţionale cu Legea", a scris liderul USR pe Facebook.
Vezi şi: Grindeanu: 'Mâine vom face şedinţă pentru ABROGAREA acestei ordonanţe'

El a susţinut că premierul Sorin Grindeanu trebuie "doar să abroge OUG şi să plece".

"Cu un tupeu nemăsurat, Grindeanu s-a oferit să discute cu reprezentanţii partidelor modificarea Codului Penal, pornind de la actualul text al OUG, mai puţin limita de 200.000. Nu se pune problema ca Grindeanu să conducă discuţiile pe acest subiect şi cu atât mai puţin ca dezbaterea să plece de la actualul text. Grindeanu trebuie doar să abroge OUG şi să plece", a mai scris Nicuşor Dan.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat sâmbătă, la Palatul Victoria, că duminică va fi o şedinţă de guvern pentru abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.
loading...

0 comentarii: