joi, 23 februarie 2017

O femeie a fost violată de un tânăr din Hunedoara, pe care o luase la ocazie. După ce a batjocorit-o, individul...


O femeie a fost violată de un tânăr din Hunedoara, pe care o luase la ocazie. După ce a batjocorit-o, individul și-a abandonat victima pe un teren viran din apropierea autostrăzii Deva-Lugoj.

În vârstă de 18 ani, tânărul din satul Boz este un cunoscut al oamenilor legii. Pe când avea doar 14 ani și-a atacat un coleg de clasă cu un cuțit, chiar în timpul orelor. La acea vreme, directorul școlii a afirmat că elevul suferă de schizofrenie în formă violentă, fiind considerat un adevărat pericol. El ar mai fi agresat alți colegi, profesori și chiar propria mamă, scrie Glasul Hunedoarei.

Tânărul a oprit mașina în dreptul ei, a întrebat-o unde merge și apoi i-a spus că duce până în localitate Săvârșin. La un moment dat, tânărul șofer a părăsit drumul național 7 și s-a îndreptat spre satul Bacia, în apropierea șantierului autostrăzii Deva-Lugoj. Acolo a obligat-o pe femeie să întrețină relații sexuale cu el și a lovit-o cu pumnii în zona feței.

După ce și-a potolit poftele, agresorul și-a abandonat victima. Oamenii legii au reușit să-l identifice pe autor abia în cursul zilei de duminică.

„Inculpatul s-a oferit să o ducă până la domiciliu. Acesta nu poseda permis de conducere, iar la puțin timp după ce au pornit, inculpatul a blocat portierele și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el, iar în timpul violului i-a sustras acesteia o bijuterie de pe mână, pe care și-a însușit-o ulterior”, a declarat procurorul Cristina Crăciun, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Bărbatul a fost reținut, iar magistrații Judecătoriei Deva au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Instanța a respins contestația formulată de inculpat, împotriva încheierii penale a Judecătoriei Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Tânărul este cercetat pentru cinci infracțiuni: lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și alte violențe, viol, tâlhărie calificată și conducere a unui autoturism fără a avea permis. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul își va petrece următorii ani după gratii.
loading...

0 comentarii: