sâmbătă, 18 februarie 2017

O stewardesa Tarom face DEZVALUIRI SOCANTE: "Ma obligati sa ma PROSTITUEZ ori de cate ori vin la serviciu, sa fac ..."


O stewardesa Tarom a trimis o scrisoare companiei aviatice, disperata de conditiile improprii de munca.

De mai bine de o luna, personalul navigant al Tarom se afla in conflict cu managementul companiei, revendicarile fiind legate, in principal, de programul supraaglomerat si salariile mici. Salariatii au trimis mai multe scrisori conducerii, cea mai emotionanta, din care prezentam cateva pasaje, fiind a unei stewardese cu vechime, care a dorit sa-si pastreze anonimatul:

“Cat despre dumneavoastra, stimabili domni directori, ce sa zic? Ne cereti sa ne facem treaba. In ce conditii insa? V-a trecut vreodata pe la urechi cuvantul SATISFACTIE?...Ma obligati sa ma prostituez in zdrente ori de cate ori vin la serviciu, sa fac frumos cand buzunarul meu plange, sa ma inghesui cu toti nespalatii ca sa pot ajunge la locul de munca…sa ma prefac bucuroasa, incantata chiar, atunci cand va avem pasageri la bordul avioanelor.

Va multumesc ca m-ati condamnat la un trai indecent, ca mi-ati privat copilul de o educatie decenta, ca va straduiti din rasputeri sa ne umiliti…Va declar cu mana pe inima ca ma simt ostatica incompetentei dumneavoastra”.

sursa: wowbiz.ro
loading...

0 comentarii: